Marsh-broker de asigurări și management al riscului

Prestatori de servicii


Address

Strada Doctor Iosif Nemoianu 11, Timișoara, România

Despre

Marsh este lider global în brokerajul de asigurări și managementul riscului. În peste 130 de țări, experții noștri ajută clienții să anticipeze, să cuantifice și să înțeleagă mai bine gama de riscuri la care sunt expuși. Într-un mediu de afaceri global din ce în ce mai incert, Marsh ajută clienții să prospere și să supraviețuiască.

Lucrăm cu clienți de toate mărimile pentru a defini („define”), proiecta („design”) și livra („deliver”) soluții inovatoare pentru o mai bună cuantificare și gestionare a riscului. La fiecare interacțiune cu clientul contribuim cu o combinație inegalabilă de capital intelectual, expertiză în industrie, experiență globală și colaborare. Oferim servicii de management de risc, consultanță de risc, brokeraj de asigurări, finanțare alternativă a riscului și management al programelor de asigurare pentru firme, entități publice, organizații și persoane fizice din toată lumea.

Din 1871 clienții se bazează pe Marsh pentru consiliere de încredere, pentru reprezentarea intereselor lor în piață, pentru a da sens unei lumi din ce în ce mai complexe și pentru a-i ajuta să transforme riscurile în noi oportunități de creștere. Peste 35.000 de colegi din toată lumea lucrează pentru clienții noștri care sunt firme de toate dimensiunile din toate industriile și care includ persoane, organizații multinaționale și entități publice din întreaga lume.

Suntem o entitate afiliată Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), o companie de servicii profesioniste care oferă clienților consultanță și soluții pentru zonele de riscuri, strategie și capital uman. Cu 75 000 de colegi în întreaga lume și cu un venit anual ce depășește 15 miliarde USD, Marsh & McLennan Companies includ liderii globali Guy Carpenter, Mercer, și Oliver Wyman.

Servicii

  • Agent asigurari

Alte sugestii

VerDE COncept

Artă și meșteșug / Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie

Avocat DPO Boancă Simona

Juridic / Organizator de evenimente / Prestatori de servicii

Beauty Amour Salons

Prestatori de servicii

Banu Construct

Prestatori de servicii

RFL Construct

Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie