Designers Hub

Prestatori de servicii


Address

Strada Johann Nepomuk Preyer 40, Timișoara 300425, România

Despre

USSDESIGN S-A INFIINTAT IN ANUL 2011 INCEPAND IN PRIMUL AN DE ACTIVITATE CA O COMPANIE MICA IN CARE SINGURA ACTIVITATE ERA DESIGNUL DE INTERIOR, URMAND CA LA SCURT TIMP SA ISI DEZVOLTE PRIMA RAMURA DE EXECUTIE MOBILIER.

INCEPÂND CU ANUL 2014, COMPANIA S-A EXTINS, ADĂGÂNDU-SE A TREIA PREOCUPARE, COMERCIALIZAREA DE PRODUSE DE INTERIOR.

IN 2018 COMPANIA CREEAZA UN NOU BRAND,- DESIGNERSHUB- A CARUI PRIORITATE ESTE COMERCIALIZAREA DE PARCHET STRATIFICAT SI LAMINAT PREMIUM SI USI DE INTERIOR, PRODUSE DETINUTE EXCLUSIV IN ROMANIA, DE NOUL PARTENER, EUROBAC.

Experienta in design, ergonomie si psihologie se regaseste in succesul unui numar semnificativ de proiecte finalizate de design interior si executie de mobilier.

In prezent interesul pentru amenajarea interioara a spatiilor se confrunta cu o afluenta tot mai mare de clienti ce se regaseste intr-o nevoie de a crea o identitate proprie fiecarui interior.

Prin competentele sale decoratorul trebuie sa inteleaga ce vor clientii, sa tina cont de ideile lor bune, sa identifice cea mai avantajoasa formula intre design si ergonomie, si sa o puna in practica in asa fel incat sa reflecte caracterul, personalitatea si cerintele clientului.


Servicii

  • Designer de interior

Alte sugestii

VerDE COncept

Artă și meșteșug / Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie

Avocat DPO Boancă Simona

Juridic / Organizator de evenimente / Prestatori de servicii

Beauty Amour Salons

Prestatori de servicii

Banu Construct

Prestatori de servicii

RFL Construct

Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie