Methadone Skies & VVVLV | Dubla lansare de album: Retrofuture Caveman & 100 Years of Defeat


Data și ora:
Bilete:
30
Gazdă:

Splaiul Peneș Curcanul 4, Timișoara, Roumanie
Organizator:

Despre

Methadone Skies este o formație independentă din Timișoara. Activă din 2009, ea abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock. Grupul nu și-a impus niciodată limite în experimentele sale, de aceea fiecare din cele 5 albume lansate îmbină stiluri diferite provenite în principal din jam session-uri. Anul 2019 a marcat aniversarea de 10 ani a cvartetului timișorean și nu există vreo dovadă că Methadone Skies se oprește prea curând.
Concertele respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE (cu ambele doze și la min. 10 zile de la rapel) sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau o dovadă medicală a trecerii prin boală.
• Rugăm toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului etc.) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
*sursa