Sinover Group

Prestatori de servicii


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Martir Dan Carpin 34, Timișoara 300254, România

Despre

Oferim servicii de gravura laser si mecanica pe diverse obiecte promotionale. Materialele pe care putem grava sunt variate: lemn, plexiglas, metal sau diverse compozitii specifice industriei de publicitate.
Debitare
Decupam cu laserul sau mecanic o gama larga de materiale si suprafete cum ar fi: placaj lemn, plexiglas de grosimi de pana la 20mm, aluminiu, inox, tabla OL si alte metale. Deasemenea cu ajutorul echipamentelor de profil debitam si folie autocolanta.
Print
Imprimare serigrafica, tampografie sau termotransfer, servicii de printing suprafete rigide sau bannere de mari dimensiuni, print digital pe hartie, autocolant sau chiar textile. Sunt cateva exemple de produse pe care le putem imprima la cea mai buna calitate.
In functie de posibilitati, fiecare afacere ar trebui sa nu neglijeze promovarea. Da, publicitatea o facem noi, ne vom ocupa de asta, ca si clientii nostri sa arate bine in piata, impachetati frumos, insa mai presus de toate ramane valabila seriozitatea si profesionalismul fiecarui business in parte.

Servicii

  • Imprimerie textilă

Alte sugestii

VerDE COncept

Artă și meșteșug / Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie

Avocat DPO Boancă Simona

Juridic / Organizator de evenimente / Prestatori de servicii

Beauty Amour Salons

Prestatori de servicii

Banu Construct

Prestatori de servicii

RFL Construct

Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie