Politrad -servicii de interpretariat

Prestatori de servicii


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Vasile Alecsandri 3, Timișoara, România

Despre

INTERPRETARIAT SIMULTAN - ÎN CASCĂ

Este cel mai dificil tip de interpretariat şi se foloseşte la conferinţe şi întâlniri la nivel înalt atunci când o parte din participanţi nu vorbesc limba sau limbile oficiale ale conferinţei/întâlnirii (interpretul este dotat cu cască şi microfon iar participanţilor le este transmisă traducerea prin căşti sau boxe, vorbitorul nu se face pauze pentru ca interpretul sau interpreţii să facă traducerea/ interpretarea). De obicei, serviciul de interpretariat simultan în cască este prestat de mai mulţi interpreţi, fiind important ca aceşti interpreţi să stăpânească foarte bine limbile solicitate. Uneori aceştia trebuie aduşi din alte oraşe, costurile pentru client devenind astfel ridicate.

INTERPRETARIAT SIMULTAN - WHISPERING SAU CHOUHOUTAGE

Acest tip de interpretariat se foloseşte la orice gen de întâlniri sau întruniri (interpretul stă în apropierea participanţilor care nu cunosc limba vorbitorului şi face interpretarea cu voce şoptită, pentru a nu deranja restul participanţilor. Nici în acest caz vorbitorul nu face pauze pentru a da timp interpretului sau interpreţilor să facă traducerea/ interpretarea). Ca dificultate nu se deosebeşte foarte mult de interpretariatul simultan în cască, diferenţa constă în faptul că nu se foloseşte nici un fel de aparatură pentru prestarea serviciului.

INTERPRETARIAT CONSECUTIV

Cel mai des întâlnit, se foloseşte în diferite ocazii, de la întâlniri de afaceri la semnarea de documente în faţa notarului. Vorbitorul rosteşte o frază şi acordă un răgaz interpretului să o transpună celorlalţi participanţi în limba vorbită de aceştia.

Servicii

  • Interpret / Translator

Alte sugestii

VerDE COncept

Artă și meșteșug / Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie

Avocat DPO Boancă Simona

Juridic / Organizator de evenimente / Prestatori de servicii

Beauty Amour Salons

Prestatori de servicii

Banu Construct

Prestatori de servicii

RFL Construct

Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie