Elena Negrei

Prestatori de servicii


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Piața Consiliul Europei 2, Timișoara 300627, România

Despre

Prezentă pe piață din 1991, Croitoria Elena Negrei vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un personal calificat, profesionist și creativ! Facem croitorie din pasiune. Orice haină îți dorești, noi o putem face să-ți vină perfect.

Oferim următoarele servicii:

– Spălătorie și curățătorie chimică

o  Servicii de spălătorie și curățătorie chimică profesionale pentru orice fel de material textil, folosind detergenți și soluții de cea mai bună calitate.

– Croitorie rapidă, retușuri:

o Croitorie pentru femei: modificări fuste, bluze, rochii, compleuri, pardesie, mantouri rochii de mireasă, rochii de seară, blugi, petice blugi, fermoare, cordoane, baticuri, etc.
o Croitorie pentru copii: modificări pantaloni, veste, sacouri, costume, blugi, petice blugi, fermoare, uniforme școlare, etc.
o Croitorie pentru bărbați: modificări pantaloni, sacouri, costume, pardesie, paltoane, blugi, petice blugi, fermoare, etc.

Dacă nu găsești ceva care să-ți placă cu adevărat, dacă nu îți este bună mărimea, dacă vrei să modifici din ceva vechi în ceva special sau șic, ceva trăznit sau ceva cu adevărat unic, dacă vrei ceva de bun gust și de calitate – hai la Croitoria și Spălătoria Elena Negrei.

Oferim calitate, termene scurte și prețuri accesibile!

Atelierul Elena Negrei răspunde prompt și la cel mai înalt standard de calitate, celor mai diverse gusturi în materie de vestimentație.

Garanțiile noastre pentru clienți:

Cei 25 ani de experiență ai Atelierului nostru sunt o garanție a calității execuției produselor.
Indiferent de gradul de complexitate al produsului, îți oferim unicitate, expresivitate, confort, calitate și rafinament, pentru ca tu să te simți unică în vestimentația mult dorită.

Servicii

  • Croitor

Alte sugestii

VerDE COncept

Artă și meșteșug / Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie

Avocat DPO Boancă Simona

Juridic / Organizator de evenimente / Prestatori de servicii

Beauty Amour Salons

Prestatori de servicii

Banu Construct

Prestatori de servicii

RFL Construct

Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie