Arhitect Tectronics

Prestatori de servicii


Address

Bulevardul Eroilor de la Tisa 10-12, Timișoara 300576, Roumanie

Telefon

Despre

Actul proiectarii este structurat pe cinci directii principale: calitate arhitecturala si tehnica, flexibilitate in variantele de raspuns, adaptare la cerintele clientului, operativitate si alocare inteligenta a resurselor.

Firma noastra integreaza toate tipurile de servicii ce tin de domeniul proiectarii de constructii si urbanism pentru a oferi un raspuns unitar la cerintele clientilor.

Am acumulat un portofoliu divers de proiecte pentru locuinte individuale sau colective, cladiri industriale, cladiri pentru cultura, lacasuri de cult, cladiri pentru turism, spatii comerciale, restaurante, spatii de birouri, spatii medicale, spatii pentru invatamant, cladiri pentru sport. Oferim,de asemenea, servicii de proiectare in domeniul restaurarii cladirilor istorice, planificare urbana si a amenajarii de interior a spatiilor proiectate de noi si nu numai.

Una din principalele valori pe care compania noastră le are la bază este inovarea. Aceasta sta la baza dezvoltarii durabile a firmei. Oferim consultanta de specialitate si solutii profesionale in concordanta cu cerintele clientilor, prin respectarea in acelasi timp a standardelor si legislatiei in vigoare.

Mentinem o comunicare permanenta cu clientul pe toata perioada de desfasurare a contractului. Promovam prin activitatea noastra conceptul de sustenabilitate si eficienta energetica a cladirilor proiectate. Incepand cu 2011 ne implicam in proiectarea constructiilor cu finantare europeana.

Servicii

  • Arhitect
  • Arhitect peisagist
  • Arhitect urbanist
  • Constructor
  • Grafician audio-vizual
  • Inginer constructor
  • Topometrist

Alte sugestii

VerDE COncept

Artă și meșteșug / Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie

Avocat DPO Boancă Simona

Juridic / Organizator de evenimente / Prestatori de servicii

Beauty Amour Salons

Prestatori de servicii

Banu Construct

Prestatori de servicii

RFL Construct

Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie