Arhitect Archiline Form

Prestatori de servicii


Despre

Suntem o echipa tanara de arhitecti din Timisoara care asteapta cu nerabdare sa faca fata unor noi provocari.

Din portofoliul nostru fac parte case, dar si alte tipuri de cladiri (magazin, scoala, afterschool) sau parcuri proiectate in Timisoara si in comunele sau in satele de langa oras.

Din experienta, am constatat ca de cele mai multe ori, la primele intalniri, putini dintre clienti stiu clar ce isi doresc. Le este foarte greu sa isi imagineze viitoarea locuinta sau sa isi dea seama care este pasul cu care trebuie sa inceapa pentru ca sunt foarte multe informatii, ganduri care nu reusesc sa gaseasca un fir logic. Aici intervine arhitectul. Rolul nostru este acela de a clarifica dorintele dumneavoastra si de a le ordona astfel incat, in urma stabilirii temei de proiectare si a proiectului, constructia ce urmeaza a fi ridicata sa poata fi locuita si folosita fluent si confortabil si la costuri minime. Scopul nostru este sa obtinem cel mai bun raport calitate/pret atat la nivel de proiectare, cat si la nivel de construire.

In privinta proiectarii de cladiri, preturile vor fi stabilite in functie de primele doua intalniri. Alaturi de acest cost, dupa ce stim care sunt avizele necesare, va putem ajuta sa intuiti un cost total al actelor cerute pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Servicii

  • Arhitect
  • Arhitect peisagist
  • Arhitect urbanist
  • Designer de interior
  • Inginer constructor

Alte sugestii

VerDE COncept

Artă și meșteșug / Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie

Avocat DPO Boancă Simona

Juridic / Organizator de evenimente / Prestatori de servicii

Beauty Amour Salons

Prestatori de servicii

Banu Construct

Prestatori de servicii

RFL Construct

Prestatori de servicii / Servicii pentru casă și gospodărie