VAMA NECONVENTIONAL la Faber


Data și ora:
Gazdă:

Splaiul Peneș Curcanul 4, Timișoara, Roumanie
Organizator:

Despre

Vama este formată din Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - Chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian Clopo - tobe, Dan Lucian - bas
Evenimentul este organizat de Agenția de Vise. Partenerii media sunt PRO TV Plus, KISS FM și REPUBLICA, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication.

Vama este una din trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus - petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST - primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care s-a întins pe două zile, și Vama deschide Vama - un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete vândute online.

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atat pentru fanii vaccinați cat si pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapida efectuat in zia evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ in ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/ testare  printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori. Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert. 

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit insotiti de adult platitor de bilet. Conform legii nu este necesar test sau vaccin pentru accesul acestora in locatie.
*sursa