SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ - Festivalul de Operă și Operetă în aer liber


Data și ora:
Gazdă:

Cetate, Timișoara, Roumanie

Despre

Musical în trei acte bazat pe povestirile semnate de Sholem Aleichem, cu acordul special dat de Arnold Perl Libretul: Joseph Stein. Versificația: Sheldon Harnick. Traducerea: Antoaneta Ralian.
Conducerea muzicală: PETER OSCHANITZKY (invitat)                          
Regia artistică: GYÖRGY KORCSMÁROS                                             
Scenografia: DRAGOȘ BUHAGIAR                     
Concert maestru: CORINA MURGU                                              
Maestru de cor: LAURA MARE
Coregrafia: CARMEN COJOCARU
Corul, orchestra şi ansamblul de balet ale Operei Naţionale Române Timişoara.
Intrarea la acest eveniment este liberă, respectând prevederile privind normele sanitare impuse.
Având în vedere propunerile formulate în cadrul ședinței de lucru organizate în data de 13.06.2021 la nivelul Președinției României precum și analiza factorilor de risc privind managementul situației de urgență generată de virusul SARS-CoV-2, pe teritoriul României la data de 24.06.2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat următoarele prevederi:
1. obligativitatea purtării măștii de protecție la evenimentele organizate în aer liber
2. participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.)
*sursa