Magnetic Festival – Spread the love


Data și ora:
Bilete:
99
Gazdă:

DN6, Timișoara, Roumanie

Despre

MAGNETIC FESTIVAL se întoarce cu o nouă ediție în 2021 – SPREAD THE LOVE. Festivalul de muzică în stil Drum&Bass din vestul țării va avea loc între 30 septembrie și 2 octombrie 2021, în Timișoara, România, la Aeroportul Utilitar Cioca. 
În această toamnă, timp de trei zile, se pregătește o ediție specială de festival cu artiști internaționali, naționali și locali din domeniul muzical al stilului Drum&Bass, precum: DELTA HEAVY, KOVEN, MADUK, METRIK, MUZZ, KUKY, MADLIQUID, NOTSOCOMMON DJ, PHONEME B2B ZERO și mulți alții. MAGNETIC FESTIVAL evidențiază mix-ul care se poate realiza între oportunitatea de a petrece timp în aer liber și posibilitatea de a te bucura de artiștii preferați, într-o zonă care respectă toate măsurile de siguranță.
Participarea la eveniment se va face pe baza unuia dintre următoarele documente:

- Certificat de vaccinare EU Green;
- Adeverință cu rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
- Adeverință cu rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
- Certificat medical care atestă că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfăsurării evenimentului).

Copii sub 16 ani nu au acces in perimetrul festivalului.
*sursa