Corul National de Camera Madrigal-Marin Constantin


Data și ora:
Bilete:
60
Gazdă:

Strada Mărășești 2, Timișoara 300086, Roumanie

Despre

Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” revine pe scenă cu Săptămâna Patimilor,un turneu național care să marcheze sărbătoarea fundamentală a creștinătății, desfășurat în orașele Arad, Timișoara, Alba Iulia și Cluj – Napoca în perioada 13 – 16 aprilie 2022, ca răspuns a numeroaselor solicitări primite în acest sens în ultimul an.

Repertoriul special ales pentru a oferi publicului o adevărată călătorie sonoră premergătoare Paștelui, va include lucrări românești, printre care amintim celebrul „Florilegiu bizantin”, o impresionantă colecție de muzică pascală structurată de Marin Constantin, fondatorul Corului Madrigal, dar și lucrări internaționale, precum fragmente din impresionanta lucrare „Credo”, compusă de Wolfgang Amadeus Mozart. Experiența profundă și emoționantă a actului artistic susținut de Corul Madrigal va fi completată pe scenă de prezența actorului Marius Turdeanu, precum și de o parte dintre corurile de copii Cantus Mundi care activează în cele patru orașe.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea legislației în vigoare la data stabilită.
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
*sursa