Classic Unlimited


Data și ora:
Bilete:
gratuit
Gazdă:

Splaiul Peneș Curcanul 4, Timișoara, Roumanie
Organizator:

Despre

Spațiul cultural Faber din Timișoara va fi anul acesta gazda seriei de concerte de pian Classic Unlimited, turneu aflat la a cincea ediție. Faber se alătură astfel altor opt locuri speciale din țară care se vor transforma, în perioada 25 august-26 septembrie, în săli de concerte, în cadrul turneului susținutde pianistul Bogdan Vaida.
La fel ca în fiecare an, accesul la concertele Classic Unlimited este gratuit și se va face exclusiv pe bază de rezervare a locului pe site-ul evenimentulu classicunlimited.ro. Pentru o bună desfășurare a evenimentelor, participanții trebuie să confirme rezervarea biletului cu cel târziu 48 de ore înainte de ziua concertului. Rezervările care nu sunt astfel confirmate își pierd valabilitatea. Odată cu rezervarea locurilor la concert, iubitorii de muzică clasică vor avea posibilitatea, pe site, să susțină financiar turneul cu suma pe care o doresc.
Pe parcursul concertelor, publicul participant va purta mascăpentru a se evita răspândirea virusului SARS-CoV-2. La intrarea în spațiul de concert, se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). De asemenea, se va măsura temperatura fiecărui spectator, iar persoanele care refuză verificarea sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor putea intra la concert.
*sursa