Cercurile increderii

Eveniment online

Data și ora:
Gazdă:

Strada Mărășești 2, Timișoara 300086, Roumanie

Despre

CERCURILE INCREDERII – LIVE STREAMING
de Radu Popescu • regia artistică Mihaela Lichiardopol
 
Vă invităm să transformați fotoliul de acasă în scaun de spectator și să vizionați în format live-streaming spectacolul Cercurile încrederii
Pornind de la textul câștigător al Concursului Național de Dramaturgie – ediția 2017, scris de Radu Popescu, Cercurile încrederii este un spectacol despre maturizare. În mod paradoxal, nu doar despre maturizarea a cinci liceeni dintr-o trupă de teatru școlar, puși în fața unor alegeri pe care nu sunt pregătiți să le facă, ci despre procesul de maturizare pe care ar trebui să-l traverseze o întreagă societate prea puțin atentă la nevoile noii generaţii. Adolescenți infinit mai liberi, dar la fel de dezorientaţi și pasibili de manipulare ca și cei din generaţiile precedente. În lipsa comunicării autentice, posibilele punţi de întâlnire cu lumea adulților se prăbușesc una câte una, pavând, în fapt, drumul spre dezastru.

Conceput într-o cheie teatrală deschisă către spectator, spectacolul Cercurile încrederii este și o invitație la dialog asumat și la conștientizarea contribuției pe care fiecare dintre noi o are la schimbarea în bine.


 *sursa